Vliegdeals van de maand – Vlieg goedkoop naar verschillende bestemmingen

Januari een goede maand om je vliegtickets te boeken: er zijn weer vele vliegdeals om uit te kiezen! Zo vlieg je goedkoop met Transavia, Garuda Indonesia of KLM naar je favoriete bestemming.

Transavia

Bij Transavia is het nu sale! Nog tot 15 januari kun je je vliegtickets boeken vanaf €36 voor een retourtje. Je hebt keuze uit vele bestemmingen. Voor meer informatie neem even een kijkje op vliegtickets.nl!

Garuda Indonesia

Bij Garuda zijn het de Wonderful Indonesia Weeks. Zo vlieg je voordelig naar vele Indonesische bestemmingen als Jakarta, Surabaya, Denpasar, Ambon, Yogjakarta, Makassar, Manado, Lombok, Semarang en Medan! Bekijk nu de vliegdeals voor Indonesië. Deze actie loopt nog tot 18 januari!

KLM

De KLM Werelddeal Weken zijn weer van start. Nog tot 23 januari kun je KLM vliegtickets boeken met korting. Krijg nu €15 korting op vluchten binnen Europa met de kortingscode WDW-EU en €25 op vluchten buiten Europa met de code WDW-VER.

Populaire bestemmingen

Afgezien van de vliegdeals hier boven zijn er ook gewoon lage prijzen voor vliegtickets te vinden. Vlieg naar bijvoorbeeld New York al vanaf €387, Bangkok ook vanaf €387, Singapore vanaf €429 en Tokyo vanaf €438. Alle prijzen zijn op basis van een retour.
In Europa vlieg je voordelig naar bijvoorbeeld Barcelona vanaf €52, Lissabon vanaf €47, Rome vanaf €41 en Wenen vanaf €67 (retourtickets).
Voor meer informatie neem een kijkje op Tix.nl, hier vind je de goedkoopste vliegtickets die er zijn!

Altijd de actuele prijs weten van een vliegticket?

Je kunt het checken op Google Flights! Zo weet je of de prijs die jij gevonden hebt op een vergelijkingssite als Tix, Cheap Tickets of WTC een goede prijs is. Het voordeel van een boekingssite is dat vele vluchten en maatschappijen worden bekeken. Op Google Flights vind je de goedkoopste vluchten die via de vliegmaatschappijen zelf worden aangeboden. Je kunt niet boeken via Google Flights maar je wordt rechtstreeks naar de maatschappij geloodst! Het is nog steeds een goed hulpmiddel om te kijken of je daadwerkelijk waar voor je geld krijgt en het is altijd up-to-date.