Maak wekelijks kans op de reis van jouw dromen met Raffld

Willen jij en je vrienden een fantastische vakantie boeken, maar zitten jullie krap bij kas? Raffld verloot elke week een droomvakantie voor jou en drie vrienden voor maar €16! Voel je avontuurlijk en maak vier weken lang kans op een reis in de categorie van jouw keuze. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.

De vier fantastische categorieën

Je kan meedoen binnen deze vier categorieën:
360° Adventure is voor de echte avonturieren onder ons. Je gaat duiken, raften en andere spannende dingen doen. Ben jij een dare-devil? Dan is deze categorie perfect voor jou!
City All Access garandeert jou een geweldige stedentrip. Kijk rond in de mooiste steden ter wereld en verken alles. Ook staan er unieke excursies op het programma, zoals een echte Night at the Museum in New York. Supervet dus!
Bucketlist Tickets is voor de fervente festivalgangers. Hou jij van muziek, concerten en shows? Dan is deze categorie perfect voor jou. Je maakt kennis met culturele festivals overal ter wereld, zoals La Tomatina in Valencia. Daarnaast maak je bijvoorbeeld kans om je favoriete artiest te zien in een Europese stad.
Recharge Break is voor mensen die wel wat ontspanning kunnen gebruiken. Ben jij toe aan een rustige vakantie waar je even aan niks meer hoeft te denken? Recharge Break’s got you covered! Je gaat naar wellness- en yogaresorts verspreid over de hele wereld en komt helemaal zen terug van je vakantie.

Hoe werkt het?

Voor €16 maak jij elke maand vier weken lang kans om een reis te winnen. Je meldt je aan voor een van de categorieën en vanaf dat moment begint het duimen. Elke week volgt een nieuwe trekking en is er een nieuwe kans om te winnen. Daarnaast geeft elk lot garantie op een vakantie voor vier personen. Win je, dan mag je dus drie andere personen meenemen. Daarnaast is het zo dat de helft van de prijs van jouw lot naar een goed doel van jouw keuze gaat. Ook als je niet wint, heb je in elk geval een goed doel op weg geholpen.
Ga jij de uitdaging aan? Meld je dan aan op raffld.nl. En vergeet niet om je reisgenoten ook mee te laten spelen. Zo vergroten jullie je winkans. Succes!