Verrassingsreis: Een 3-daagse stedentrip voor slechts €99

Verrassingsreizen zijn helemaal hip. Het idee is dat je een vakantie boekt, net zoals je normaal zou doen, maar waar je naartoe gaat, dat hoor je pas later. De bestemming blijft dus nog even geheim. Wil je meer weten over verrassingsreizen, blijf dan verder lezen.

Waarom voor een Verrassingsreis kiezen?

Een verrassingsreis is ideaal als je bijvoorbeeld veel verschillende bestemmingen op je wish-list hebt staan, maar niet weet waar te beginnen. Een bedrijf dat verrassingsreizen aanbiedt heeft altijd veel verschillende steden waar je naartoe kan gaan. Jouw (Europese) droombestemmingen zitten er dan ook geheid tussen. Een andere reden om voor deze vorm van reizen te kiezen, is dat je het misschien wel gewoon leuk vindt om eens verrast te worden. Zeker als je gewend bent om altijd zorgvuldig van tevoren alles te plannen, kan het leuk zijn de controle voor een keer uit handen te geven. Daarnaast is het boeken van een verrassingsreis natuurlijk hartstikke spannend! Het duurt namelijk even voordat je hoort waar je naartoe zal gaan. Maar wees gerust, binnen 7 dagen na het boeken krijg je duidelijkheid en is er nog alle tijd om je voor te bereiden op je vakantie.

Enthousiast geworden?

Bij SuperCityTrips hebben ze nu een speciale aanbieding, waar jij voor maar €99,- p.p. een driedaagse verrassingsreis kan boeken. Deze actie is geldig t/m 31 juli 2018 en de vouchers kunnen t/m 30 september 2018 verzilverd worden. Voor deze prijs krijg je twee hotelovernachtingen en een retourvlucht naar een stad binnen de Europese Unie en Zwitserland. Ook mag je zelf kiezen vanaf welke vluchthaven je vertrekt. Er zijn vier vluchthavens waar je uit kan kiezen. Daarnaast zijn de SGR-garantie en het meenemen van een stuk handbagage per persoon bij de prijs inbegrepen. Zijn er steden die je al hebt gezien? Geen probleem. Voor een meerprijs van €5 per bestemming kan je landen of steden uitsluiten. Zo hoef je niet bang te zijn dat je een stad bezoekt die je al kent. Spreekt dit je aan? Neem dan een kijkje op SuperCityTrips.com voor meer informatie en sla je slag!